3 persones persones ferides , una d´elles greu, en un accident a la C-55 a Castellbell i el Vilar .


.

Aquest dissabte 10 d’octubre, als volts de les 7 del matí, s´ha produït un accident de trànsit, al Pi 16,5 i 17 de la C-55 al terme municipal de Castellbell i el Vilar, en que ha topat un turisme i un camió i que ha provocat importants retencions de trànsit, en sentit a Manresa.

Com a conseqüència de l’accident, 3 persones han resultat ferides. Es tracta de dues veïnes de Sabadell, el conductor de 53 anys, que ha resultat ferit lleu i la acompanyant del vehicle de 56 anys, que ha hagut de ser rescatada pels bombers, en quedar atrapada dins del vehicle sinistrat.Ambdós han estat traslladats a Manresa, segons ha informat el SEM (Servei d’Emergències Mediques), el conductor del camió ha resultat il·lès.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s