Comencen les obres del pont gòtic de Monistrol de Montserrat


Obres Pont
Foto: Pere Sànchez

A partir d’aquest dimarts 13 d´octubre, el pont gòtic que creua l´antiga carretera de Manresa a Abrera ( BP-1121), pel seu pas per Monistrol de Montserrat, quedarà tallat per les obres que s’han de fer en aquest punt.

Es per això, que la carretera des de la Bauma i fins a Monistrol, només es podrà circular fins el Carrer del Pla, així que per anar al nucli urbà monistrolenc, s´haurà d´anar des del Burés a Castellbell i el Vilar .

Les obres del Pont gòtic de Monistrol de Montserrat, consistiran en eixamplar-la i adequar-la a la realitat actual, també es farà treballs de conservació del pont construit al segle XIV, es preveu que tinguin una durada de 5 mesos.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s