Comencen les obres del pont gòtic de Monistrol de Montserrat


Obres Pont
Foto: Pere Sànchez

A partir d’aquest dimarts 13 d´octubre, el pont gòtic que creua l´antiga carretera de Manresa a Abrera ( BP-1121), pel seu pas per Monistrol de Montserrat, quedarà tallat per les obres que s’han de fer en aquest punt.

Es per això, que la carretera des de la Bauma i fins a Monistrol, només es podrà circular fins el Carrer del Pla, així que per anar al nucli urbà monistrolenc, s´haurà d´anar des del Burés a Castellbell i el Vilar .

Les obres del Pont gòtic de Monistrol de Montserrat, consistiran en eixamplar-la i adequar-la a la realitat actual, també es farà treballs de conservació del pont construit al segle XIV, es preveu que tinguin una durada de 5 mesos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.