Una cinquantena de persones es concentren davant de l´Ajuntament de Castellbell i el Vilar, en suport als imputats pel 9-N


Concentració 3Aquest dimarts 13 d’octubre, a les 19:30, hi ha hagut una concentració de suport als imputats pel 9-N, a tots els Ajuntaments i institucions de Catalunya.

A castellbell i el vilar, també s’ha sumat a les concentracions, que s’ha fet davant de l’Ajuntament, on ha congregat una cinquantena de persones, algunes d’elles amb les paperetes del 9-N .Concentració 1

Seguidament, la veïna de Castellbell i el Vilar, Maria Masats, ha llegit el següent Manifest:

MANIFEST DEL PACTE NACIONAL PEL DRET A DECIDIR.

Contra la imputació de les autoritats catalanes que van fer possible la votació del 9N

L’Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural, l’Associació de Municipis per la Independència i l’Associació Catalana de Municipis, ens adherim al manifest del Pacte Nacional pel Dret a Decidir, el fem nostre i demanem als nostres associats i a tothom que s’hi vulguin sumar.Concentració 2

  • El Pacte Nacional pel Dret a Decidir reitera que el Dret a Decidir el futur polític i institucional de Catalunya és inherent a la ciutadania catalana, en virtut del principi democràtic i del dret que tenim com a nació.
  • Tots els intents d’exercir aquest Dret no han sigut possibles per l’oposició del govern de l’Estat que mai ha proposat cap alternativa.
  • El govern de l’Estat ha judicialitzat tots aquest fets, defugint les seves responsabilitats polítiques en aquest àmbit, i generant una anomalia democràtica en el funcionament de les institucions, que priva a la ciutadania de Catalunya del dret democràtic a decidir el seu futur polític.
  • En aquest sentit, denunciem per antidemocràtiques les querelles adreçades al President de la Generalitat, Sr. Artur Mas, a la Sra. Joana Ortega, exvicepresidenta del Govern, i a la Sra. Irene Rigau, consellera d’Ensenyament, encausats pel TSJC, per la consulta al poble de Catalunya del 9N.
  • Les entitats institucionals polítiques i significatives de la societat civil que integrem el Pacte Nacional pel Dret a Decidir denunciem aquesta judicialització i ens mostrem corresponsables amb la convocatòria del 9N, feta des de criteris democràtics i cívics i que ha sigut resposta massivament pel poble català.

A l’acte hi ha assistit l’Alcaldessa, Montserrat Badia, i tres regidors del PSC, el regidor de CiU, Santi Llopart i els dos d’ERC, Albert Mulero i Núria Martorell.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.