La presidenta de la diputació Carme Conesa visita el monestir de Montserrat


Monastir de Montserrat
Monastir de Montserrat

La presidenta de la Diputació, Mercè Conesa, va visitar ahir l’Abadia de Montserrat, on va poder conèixer el resultat de diversos projectes duts a terme amb el suport d’aquesta corporació, com ara les rehabilitacions ja finalitzades de l’hostatgeria i de Santa Cecília -seu de l’Espai d’Art Sean Scully- i l’ampliació de l’arxiu i la restauració del campanar, treballs que començaran al novembre.

Acompanyada del diputat de Presidència, Serveis generals i Relacions amb la ciutat de Barcelona, Jaume Ciurana, Conesa va ser rebuda per l’abat de Montserrat, Josep M. Soler. Posteriorment, va visitar l’espai que ha d’acollir l’ampliació de l’arxiu de la Biblioteca del monestir, on va atendre les explicacions del prior, Ignasi Fossas, i el bibliotecari, Damià Roure, i va signar al llibre d’honor de l’abadia. Conesa va aprofitar aquest moment de la seva visita per valorar molt positivament la col·laboració entre ambdues institucions, i reiterar-ne la continuïtat per a la «preservació del patrimoni material i immaterial de Montserrat».

Fotos : Oscar Ferrer /Diba
Fotos : Oscar Ferrer /Diba

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s