Castellbell i el Vilar programa la Fal·lera Bastonera diumenge al matí


  • Amb la participació de les colles de Castellbell, Terrassa i Castelldefels i la fira amb comerços de la UBIC i les entitats locals

ProgramaLa Fal·lera Bastonera de Castellbell i el Vilar se celebra aquest diumenge al matí amb novetats. La trobada, que organitza l’Agrupació de Bastoners de Castellbell i el Vilar, amb el suport de l’Ajuntament i de la UBIC, comptarà amb la participació del grup local i de les colles de Terrassa i Castelldefels. L’inici de la cercavila serà a les 11 del matí al poliesportiu. Una estona abans, a dos quarts d’11, tindrà lloc una de les novetats d’enguany amb la classe de zumba oberta a tothom davant de l’Ajuntament.

Parades tot el matí

Les parades de la UBIC i de les entitats locals se situaran durant tot el matí al carrer Joaquim Borràs, davant de l’Ajuntament. La cloenda de la fal·lera anirà a càrrec dels Diables i Diablesses de Castellbell i el Vilar a la 1 del migdia.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s