Els Mossos d’Esquadra detenen a la c-16 a Castellbell i el Vilar ,cinc persones per un robatori en un domicili al Bages


· A un dels arrestats també se li va imputar un delicte de falsificació de document públic i un delicte relatiu al trànsit

Fotos . Mossos
Fotos . Mossos

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) de la Regió Policial Central van detenir el dia 13 d’octubre cinc homes, d’entre 28 i 39 anys, de nacionalitat georgiana i ucraïnesa,  veïns de Santa Coloma de Gramenet i l’Hospitalet de Llobregat, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força. A un d’ells també se li imputa un delicte de falsificació de document públic i un delicte contra la seguretat viària per conduir sense permís. Pels volts de la una del migdia del mateix dia, agents de l’ARRO estaven realitzant un control de prevenció de robatoris a la carretera C-16, dins del terme municipal de Castellbell i el Vilar .Durant el control els agents van observar com un vehicle s’aturava poc abans d’arribar a la zona on es trobaven ells. Davant d’aquest fet els agents van fer senyals per tal que s’aproximés fins a la zona i, pocs minuts després, el vehicle es va acabar adreçant fins al punt de control.

Seguidament, un altre vehicle va realitzar la mateixa maniobra que el turisme anterior i els mossos van haver de requerir al conductor que arribés fins la zona de control.Entre els dos vehicles hi viatjaven un total de cinc ocupants, un dels quals va manifestar que anaven tots junts.Acte seguit els mossos van escorcollar els dos vehicles. En un d’ells, amagat darrera el ràdio-CD, van localitzar diversos bitllets. A més, al protector del cinturó de seguretat van trobar una bossa amb joies. A l’altre vehicle van localitzar diverses eines, amagades sota la roda de recanvi del portaequipatges.Atès que cap de les cinc persones va saber argumentar l’origen de les joies, els mossos van requerir a tots els ocupants per tal que els acompanyessin fins a la comissaria de Manresa per esclarir els fets.

Després de diverses indagacions, els agents van esbrinar que les joies havien estat sostretes el mateix dia, en un domicili de Manresa. Les cinc persones van quedar detingudes per la seva presumpta relació amb el fet. Posteriorment, quan es va comprovar la documentació dels detinguts, es va constatar que un dels conductors tenia dos permisos de conduir falsos. Per aquest motiu, se li va imputar un delicte de falsificació de document públic, i un delicte contra la seguretat viària per conduir sense permís.

Els detinguts han passat avui a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Manresa.S’ha de tenir en compte que els controls de pas que s’estan realitzant a les carreteres i les molèsties que s’ocasionen als usuaris són compensades amb la resolució dels delictes i la detenció dels autors.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.