Poca participació a la Fal·lera Bastonera de Castellbell i el Vilar .


  • Hi ha hagut menys parades, respecte a l’edició de l’any passat i només 3 colles hi han participat .

Aquest diumenge s’ha celebrat la tercera edició de la Fal·lera Bastonera, a Castellbell i el Vilar, amb un balanç negatiu, doncs hi ha hagut poca assistència de visitants, poques parades (gairebé una desena) i per si fós poc, hi ha participat tres colles bastoneres: la de Terrassa, la de Castelldefels i la de Castellbell i el Vilar.

La festa ha començat de bon matí amb una exhibició de zumba, davant de l’Ajuntament, un cop finalitzat aquest acte ,el carrer Joaquim Borràs ha aglutinat les poques parades, algunes de comerços i només unes 4 eren de les entitats(Ass. lluita Contra el Càncer, Associació Centre Excursionista «Els Corriols», Diables i Diablesses «Fragarics», Institut Bages Sud . i els dels Bastoners.

A les 12 del migdia, començaven a actuar davant de les parades, les colles bastoneres, fins a davant de l’Ajuntament, on cada colla ha ballat un parell de balls davant d’un poc public , tot i la climatologia no era pas adversa, ni feia fred, però si més propi de l´època que som.

La colla de diables/diablesses «Els Fragarics» de Castellbell i el Vilar, han tancat la festa amb una gran exhibició de tabals, que es podia sentir per tot el Borràs.

En acabar,una de les caps de colla dels Bastoners,ha fet entrega d’un obsequi a les colles participants, donant per finalitzada la Fal·lera Bastonera d’enguany.

Fal·lera Bastonera Castellbell i el Vilar 2015

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s