PRIMERA CAMINADA POLULAR del C. Ex. Corriols de Castellbell i el Vilar


Fotos : Marcel·lí Puigdellivol /Tina Barbero

Avui diumenge 25 d’octubre, al voltant de les 9h, la plaça Lluís Companys del barri del Burés es trobava animada, esperant el tret de sortida de 1a Caminada Popular organitzada pel C. Ex Corriols de Castellbell i el Vilar. Un total de 117 participants han pogut gaudir de l’entorn magnífic que ens ofereix el nostre municipi amb la Caminada “Ruta de les tres colònies”.

DSCF4594 caminada5   caminada7

A primera hora els participants de la circular s’han inscrit – 3 euros no socis, 2 euros els socis del Centre Ex Corriols-. Aquelles i aquells que ho han volgut han pogut comprar samarretes de l’entitat, fer-se soci al moment i/o recollir informació de les sortides programades per a la temporada 2015-2016 .

 DSCF4551    caminada3

El tret de sortida ha estat a les 9:15: el recorregut de 9 Km transcorregué sense cap problema, i a la tornada i finalització a la Plaça lluís Companys del Burés, ens esperava a tots els participants un refrigeri, consistent en entrepà, fruita i begudes, amanides amb la música dels tabalers i tabaleres del Grup de Diables i diablesses de Castellbell i el Vilar.

DSCF4553  DSCF4561  caminada4  DSCF4556  Caminada 2  Caminada   caminada8  DSCF4607

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s