PRIMERA CAMINADA POLULAR del C. Ex. Corriols de Castellbell i el Vilar


Fotos : Marcel·lí Puigdellivol /Tina Barbero

Avui diumenge 25 d’octubre, al voltant de les 9h, la plaça Lluís Companys del barri del Burés es trobava animada, esperant el tret de sortida de 1a Caminada Popular organitzada pel C. Ex Corriols de Castellbell i el Vilar. Un total de 117 participants han pogut gaudir de l’entorn magnífic que ens ofereix el nostre municipi amb la Caminada “Ruta de les tres colònies”.

DSCF4594 caminada5   caminada7

A primera hora els participants de la circular s’han inscrit – 3 euros no socis, 2 euros els socis del Centre Ex Corriols-. Aquelles i aquells que ho han volgut han pogut comprar samarretes de l’entitat, fer-se soci al moment i/o recollir informació de les sortides programades per a la temporada 2015-2016 .

 DSCF4551    caminada3

El tret de sortida ha estat a les 9:15: el recorregut de 9 Km transcorregué sense cap problema, i a la tornada i finalització a la Plaça lluís Companys del Burés, ens esperava a tots els participants un refrigeri, consistent en entrepà, fruita i begudes, amanides amb la música dels tabalers i tabaleres del Grup de Diables i diablesses de Castellbell i el Vilar.

DSCF4553  DSCF4561  caminada4  DSCF4556  Caminada 2  Caminada   caminada8  DSCF4607

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.