El Consell Comarcal presenta a alcaldes ,regidors i tècnics municipals, els camins del llobregat


Text i Foto : Consell Comarcal del Bages

La seu del Consell Comarcal del Bages ha acollit la presentació del Projecte de Camí del Llobregat (GR-270), a càrrec de la Diputació de Barcelona, ens que promou el projecte. La presentació anava dirigida als alcaldes, regidors i tècnics de territori i turisme dels municipis per on discorre el riu Llobregat al seu pas per la comarca del Bages.

El camí projectat es tracta d’un sender de gran recorregut (GR) que ha estat homologat per la Federació Catalana d’Entitats Excursionistes i que recorrerà el riu Llobregat des del seu naixement, a Castellar de n’Hug, fins a la seva desembocadura, al Prat de Llobregat.

Després de la presentació, la Diputació iniciarà una ronda de reunions tècniques amb els Ajuntaments i el Consell Comarcal del Bages per treballar els detalls i avançar en la definició final del traçat, que anirà variant a mesura que es vagin arranjant trams conflictius o s’obri pas en altres trams per aconseguir un major apropament al riu.

El Consell Comarcal ja va elaborar una proposta de camí pedestre entorn els rius Llobregat i Cardener a la comarca del Bages en el marc del Pla Director per a la Restauració d’Espais Fluvials a la comarca del Bages, redactat per la mateixa Diputació a finals de l’any 2014. La proposta és coincident en la major part del traçat del GR del Llobregat que s’ha presentat al Bages, si bé s’indiquen algunes alternatives que permeten un major apropament al riu i que seran incorporades al GR-270 a mesura que es vagi tancant el traçat definitiu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.