L’Ajuntament de Castellbell i el Vilar aprova dues mocions sobre els refugiats sirians.


Text i foto : Pere Sánchez

  • La primera moció presentada pel PSC sobre la crisi dels refugiats, la segona peresentada per ERC i CDC, l´acollida de refugiats, van ser votats per unanimitat.

El passat dimarts 27 d’octubre, a les 8 del vespre, es va fer un ple extraordinari, a la sala de plens, ubicat provisionalment al Centre Cívic Joan Masats, al Burés (Castellbell i el Vilar) on es va debatre 14 punts de l’ordre del dia.

Al llarg de les més de dues hores, al plenari es va parlar de diversos punts economics, també una moció sobre la no judiciatlització de la política, arran de la citació a declarar el President en Funcions, Artur Mas, La consellera en funcions, Irene Rigau, i la ex -consellera, Joana Ortega. Aquest punt va ser votat a favor del PSC, amb l´abstenció de CDC i el vot en contra d’ERC .

Aquests dos últims partits, van presentar una moció en favor del president en funcions, Artur Mas, que van votar a favor, però el PSC es va abstenir.

Un altre tema d’actualitat que es va parlar al plenari va ser dues mocions, presentada pel PSC i l´altre per CDC i ERC .

La primera sobre la crisi dels refugiats, arran de la guerra de Siria, i la segona sobre l´acollida de refugiats. L’Alcaldessa, Montserrat Badia, va manifestar que aquesta crisi està causant una crisi humanitaria greu, on europa hauria de solucionar el més aviat millor, ara que som a les portes de l’hivern. Sobre l’acollida de refugiats, va dir que «tots els esforços estan centrats a la comarca«. Aquestes dues mocions van ser aprovades per unanimitat.ERC , va presentar una moció sobre la pobresa energètica que va ser aprovada per unanimitat.

Per últim, es va fer precs i preguntes i que va donar punt i final del ple .

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.