Una bretolada d´un grup de whatsapp, fa intervenir Bombers, Mossos i el SEM per un fals incendi en una botiga de Castellbell i el Vilar .


Un jove veí de Castellbell i el Vilar, que participava en un grup de whatsapp, va provocar la movilitzatzió de diversos efectius dels bombers; mossos d’esquadra i ambulàncies del SEM, per un fals incendi que s’hauria produït a la botiga de comestibles «Valenti Torras«.

Segons el propi Valentí torras, propietari de l’establiment, ens ha dit « que va veure com arribaven dotacions dels bombers, Mossos i ambulàncies, ja que havien rebut un avís d’un incendi a dins de l’establiment i que després van comprovar que no hi havia foc».

Poc després, es va saber que la broma o bretolada, l’havia fet un jove veí del poble, que estava participant en una juguesca, en un grup de whatsapp, el joc consistia que els amics del grup havien de fer diverses bretolades i qui havia de ser l’últim l’havia de fer-la més grossa, que en aquest cas hauria trucat a emergències, explicant que hi havia foc a l’establiment del Burés, cosa que finalment va resultar ser fals.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.