El Bages acollirà la 1ª Trobada d’ Associacions de Cuineres de Catalunya


Text i Fotos : Cuineres del Bages

Cuineres master webAquest proper divendres 13 de novembre,​tindrà lloc a Manresa la primera Trobada d’Associacions de Cuineres de Catalunya, un esdeveniment que posarà l’accent en la gastronomia i que farà un recorregut per diverses instal·lacions de la capital del Bages.
La jornada començarà a les ​10 del matí a l’Escola d’Ho​s​teleria de la Joviat, on s’hi durà a terme un petit l​​unch de benvinguda i​,​a continuació​,​una visita de les seves instal·lacions. Seguidament, tots els assistents es traslladaran a l’ajuntament de la ciutat per trobar-se amb l’alcalde, Valentí Junyent i amb el regidor de Cultura​,​Joan Calmet.

A la ​1 del migdia​,​l’activitat es traslladarà a Sant Benet, on les cuineres i algun cuiner d’arreu del territori faran una visita per la Fundació Alícia i dinaran a Món Sant Benet. A les ​4 de la tarda i a les mateixes instal·lacions​,​ hi haurà un col·loqui on hi participaran personalitats del món de la cuina com​:

Nandu Jubany; Toni Massanés, director General de la Fundació Alícia; Josep Sucarrats, Director de la revista Cuina; Benvingut Aligué, del restaurant Aligué de Manresa; Jordi Vilaseca, Director Pedagògic de l’Escola Joviat, i les Presidentes de les Cuineres de Sils, Sitges, Solc i del Bages com anfitriona i prescursora d’aquesta primera trobada,​a nivell nacional.
Val a dir també, que Catalunya ha estat guardonada “Regió Europea de la Gastronomia 2016”. Per aquest motiu, l’Agència Catalana de Turisme ha declarat el 2016 com l’Any de la Gastronomia i l’Enoturisme i realitzarà un pla d’accions, orientat a promocionar la gastronomia com un element identitari que permeti la diferenciació i singularització del territori català.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.