Castellbell i el Vilar estrena aquesta tardor un programa d’activitats de lleure infantil i jove els set dies de la setmana


Text : AJ Castellbell i el Vilar

  • ‘Kstellbell Jove’ inicia una programació diària per a nens i nenes de 3 a 12 anys i públic juvenil

Logo Kstellbell JoveCastellbell i el Vilar ha estrenat aquesta tardor un programa d’activitats de lleure infantil i juvenil cada tarda durant els 7 dies de la setmana. Entre setmana s’ofereixen activitats de reforç d’estudi, orientació i també tallers de cuina, manualitats i jocs al Centre Cívic La Bauma, a l’edifici jove Zitzània i al Centre Cultural Joan Masats. El programa s’adreça a nens i nenes de 3 a 12 anys, les tardes de dimarts i dimecres al centre cívic de La Bauma. L’oferta per al públic més jove es programa les tardes de dijous i divendres a l’edifici jove Zitzània, que aquesta setmana completa les obres per millorar els tancaments i la climatització.

Cap de setmana

Tots els dissabtes i diumenges de novembre el municipi proposa jocs per a nens i nenes a diferents espais. El pavelló poliesportiu i l’antiga biblioteca acullen activitats que pretenen dinamitzar i educar a través del joc. L’àrea d’Infància i Joventut fa una crida a les famílies del municipi per a que coneguin aquesta nova proposta.

De 4 a 6 de la tarda

Les activitats es fan de 4 a 6 de la tarda cada dissabte i diumenge. Aquest proper cap de setmana s’ha programat jocs de taula a l’antiga Biblioteca. Fins a finals de mes es faran jocs amb paper i un taller de construcció de bitlles reciclades. Els espais on es desenvolupen aquestes activitats són el pavelló poliesportiu, l’antiga Biblioteca, així com diferents places del municipi.

Calendari activitats Novembre

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s