Castellbell i el Vilar estrena aquesta tardor un programa d’activitats de lleure infantil i jove els set dies de la setmana


Text : AJ Castellbell i el Vilar

  • ‘Kstellbell Jove’ inicia una programació diària per a nens i nenes de 3 a 12 anys i públic juvenil

Logo Kstellbell JoveCastellbell i el Vilar ha estrenat aquesta tardor un programa d’activitats de lleure infantil i juvenil cada tarda durant els 7 dies de la setmana. Entre setmana s’ofereixen activitats de reforç d’estudi, orientació i també tallers de cuina, manualitats i jocs al Centre Cívic La Bauma, a l’edifici jove Zitzània i al Centre Cultural Joan Masats. El programa s’adreça a nens i nenes de 3 a 12 anys, les tardes de dimarts i dimecres al centre cívic de La Bauma. L’oferta per al públic més jove es programa les tardes de dijous i divendres a l’edifici jove Zitzània, que aquesta setmana completa les obres per millorar els tancaments i la climatització.

Cap de setmana

Tots els dissabtes i diumenges de novembre el municipi proposa jocs per a nens i nenes a diferents espais. El pavelló poliesportiu i l’antiga biblioteca acullen activitats que pretenen dinamitzar i educar a través del joc. L’àrea d’Infància i Joventut fa una crida a les famílies del municipi per a que coneguin aquesta nova proposta.

De 4 a 6 de la tarda

Les activitats es fan de 4 a 6 de la tarda cada dissabte i diumenge. Aquest proper cap de setmana s’ha programat jocs de taula a l’antiga Biblioteca. Fins a finals de mes es faran jocs amb paper i un taller de construcció de bitlles reciclades. Els espais on es desenvolupen aquestes activitats són el pavelló poliesportiu, l’antiga Biblioteca, així com diferents places del municipi.

Calendari activitats Novembre

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.