Castellbell i el Vilar diu prou a la violència masclista


  • L’Ajuntament organitza actes al voltant de la jornada del 25 de novembre entre demà dimarts i dijous

 

cartell25N

Castellbell i el Vilar s’afegeix als actes de la jornada del 25 de novembre Dia Internacional contra la Violència de Gènere amb un programa d’actes que comença aquest dimarts i acabarà dijous. La proposta central és l’acte commemoratiu i de record a les víctimes de violència de gènere que es farà dimecres a les 6 de la tarda a la plaça Valentí Puig. Inclourà l’encesa d’espelmes, la lectura del manifest i la lectura de missatges de suport i de rebuig envers la violència. Enguany, l’Ajuntament s’adhereix a la campanya del Consell Comarcal que incideix en la responsabilitat de tota la societat en el moment d’actuar davant les situacions de violència que dia a dia sorgeixen en el nostre entorn.

 

Més actes

bàner 300x2501Els actes començaran aquest dimarts al Centre Cívic de La Bauma amb el conta contes La ventafocs ja no creu en prínceps blaus, adreçat al públic infantil. Dijous es posarà el punt i final a l’antiga Biblioteca Maria Malla amb la projecció La Maleta de Marta. Es tracta d’un documental sobre la violència de gènere que trenca estereotips i tòpics. La projecció serà a dos quarts de 6 de la tarda.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.