Comencen les obres de neteja de la llera del riu llobregat al seu pas per la bauma a Castellbell i el Vilar


  • Les obres havien de començar el passat setembre ,i són unes actuacións molt demanades tant pel ajuntament com pel veinat.

Text i Fotos : Ajuntament de Castellbell i el Vilar

Avui dijous 26 de novembre, ha començat la neteja de la llera del riu Llobregat al seu pas per la Bauma. L’actuació que s’ha autoritzat i finançat en part per l’ACA(Agència Catalana de l’Aigua, de la Generalitat de Catalunya) comprèn un tram de 450 m, d’aigües amunt fins la desembocadura de la riera de Merà. Abans de l’inici actuació s’ha hagut de realitzar una memòria, petició ajuda econòmica, autorització, signatura cRiera 1onveni i aprovació d’aquest, acta de replanteig de l’obra, adjudicació i pagament per avançat de la part municipal.
La gestió i adjudicació de l’actuació és càrrec de l’ACA, la qual va adjudicar l’obra a Forestal Catalana. L’objectiu principal és eliminar el canyissar, retirada de residus i aclarida selectiva de l’arbrat.
L’actuació té un pressupost de 14.959,33.-€, dels quals l’ACA assumeix el 80%, i el 20% per l’Ajuntament.

Aquestes actuacions les va sol.licitar l’Ajuntament a través de la Resolució TES/2465/2014, de 23 d’octubre, per la qual es feia pública la convocatòria de subvencions consistents en la realització d’actuacionz de conservació i manteniment de lleres públiques en tran urbà.Riera 2

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s