Finalitzades les obres de la intersecció de les carreteres C-1411a i BP-1121, a Castellbell i el Vilar


Text I fotos : Pere Sánchez

 

Divendres 27 de Novembre, es va reobrir al trànsit, la carretera BP 1121, que va a l´estació de la Renfe i al barri del Vilar, a Castellbell i el Vilar, donant per finalitzades les obres que des del passat mes de maig s´han dut a terme en aquesta intersecció, de les carreteres C-1411 i la BP 1221.

Durant aquests mesos, que han durat les obres, s´ha rebaixat notablement el canvi de rasant, que el feia molt perillós peDSC_0027r la seva poca visibilitat; ara amb aquesta millora s’ha aconseguit una bona visibilitat i que des de fa un mes els vehicles ja hi passen.

Al mateix temps es va construir una passera-voladís, que ara el Borràs i la Bauma, quedaran definitivament connectats per anar a peu, ja que fins fa uns mesos, la vorera acabava fins uns metres avall de l’Hostal Nou.

També es va col.locar una gran estructura metal·lica en forma de tub, que separa la carretera amb la vorera que dona seguretat al vianant, així també una barana amb passamà i també 2 nous fanals d’il·luminació tipus led de llum blanca .

20151128_100921En quan a la BP 1211, ara la carretera és més recte que abans, ja que s’ha suprimit la corba. Ara la cruïlla és més segura, s’han fet 4 incorporacions, una en direcció al Borràs una en direcció a la Bauma i dues cap al Vilar, tal com es veu en la fotografia.

Aquestes obres van començar el passat mes de maig, i es van fer les obres al llarg de l’estiu, sense cap interrupció, durant aquest temps es van fer desviacions provisionals; divendres es van retirar la senyalització provisional que donava pas a la finalització de les obres.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s