Finalitzades les obres de la intersecció de les carreteres C-1411a i BP-1121, a Castellbell i el Vilar


Text I fotos : Pere Sánchez

 

Divendres 27 de Novembre, es va reobrir al trànsit, la carretera BP 1121, que va a l´estació de la Renfe i al barri del Vilar, a Castellbell i el Vilar, donant per finalitzades les obres que des del passat mes de maig s´han dut a terme en aquesta intersecció, de les carreteres C-1411 i la BP 1221.

Durant aquests mesos, que han durat les obres, s´ha rebaixat notablement el canvi de rasant, que el feia molt perillós peDSC_0027r la seva poca visibilitat; ara amb aquesta millora s’ha aconseguit una bona visibilitat i que des de fa un mes els vehicles ja hi passen.

Al mateix temps es va construir una passera-voladís, que ara el Borràs i la Bauma, quedaran definitivament connectats per anar a peu, ja que fins fa uns mesos, la vorera acabava fins uns metres avall de l’Hostal Nou.

També es va col.locar una gran estructura metal·lica en forma de tub, que separa la carretera amb la vorera que dona seguretat al vianant, així també una barana amb passamà i també 2 nous fanals d’il·luminació tipus led de llum blanca .

20151128_100921En quan a la BP 1211, ara la carretera és més recte que abans, ja que s’ha suprimit la corba. Ara la cruïlla és més segura, s’han fet 4 incorporacions, una en direcció al Borràs una en direcció a la Bauma i dues cap al Vilar, tal com es veu en la fotografia.

Aquestes obres van començar el passat mes de maig, i es van fer les obres al llarg de l’estiu, sense cap interrupció, durant aquest temps es van fer desviacions provisionals; divendres es van retirar la senyalització provisional que donava pas a la finalització de les obres.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.