Els Mossos d’Esquadra imputen penalment un home per conduir begut al Bages


· També se’l va denunciar administrativament per utilitzar el telèfon mòbil mentre circulava

Agents de la Policia de la Generalitat – cos de Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit van imputar el passat 27 de novembre, un home, de 65 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Sant Vicenç de Castellet (Bages), com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per conduir sota els efectes de l’alcohol. En la mateixa actuació també se’l va denunciar administrativament per utilitzar el telèfon mòbil durant la conducció.

Els fets van succeir el passat 27 de novembre, pels volts de les vuit del vespre, durant un control dinàmic de trànsit a la carretera BV-1225 a l’altura del punt quilomètric 3,5 dins el terme municipal de Manresa (Bages).

Els agents van observar que el conductor del vehicle que els precedia circulava utilitzant un telèfon mòbil i feia ziga-zagues. Ràpidament el van aturar i van detectar que el conductor presentava símptomes evidents de trobar-se sota els efectes de l’alcohol.

En sotmetre’l a la prova d’alcoholèmia va donar un resultat positiu de 0,93 mg/l en aire expirat. Per aquest motiu, es va imputar el conductor per un delicte contra la seguretat viària per conduir sota la influència de begudes alcohòliques i amb una taxa superior a 0,60mg/l.

D’altra banda, també se’l va denunciar administrativament per utilitzar durant la conducció dispositius de telefonia mòbil que requereixen intervenció manual.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s