Centenars de persones donen la benvinguda al nadal a Castellbell i el Vilar


Text : Laura Novo

Fotos : Pere Sánchez

 

Centenars de persones, han assistit aquest divendres 4 de desembre, a la tarda/vespre, a l’acte «Encén el Nadal« que s’ha fet a la plaça Luís Companys al Burés a Castellbell i el Vilar .

L’acte ha començat amb una excibició de patinatge, on tres patinadores del club patí Manresa, han fet les delicies al mig de la plaça; tot seguit els actorsIMG_3410 de la companyia Kuroneko, han escenificat de manera teatralitzada , l’oscaritzada pel.lícula de la factoria de Disney «Frozen« .

Seguidament hi ha hagut les actuacions corals de «La Formiga« de la Capella de Música Burés, els de nou horitzó, de Sant Vicenç de Castellet, que van participar a «Oh Happy Nens«, totes dues formacions corals han interpretat diverses nadales conegudes pel públic .

Abans d´arribar el moment culminant de la festa, com és la encesa de l’arbre de nadal, els cors, han cantat una peça de manera conjunta i tot seguit la monistrolenca Núria Masip, que fa poques setmanes va actuar amb el seu grup de teatre al nostre poble, amb el Músical «Vivo Vivace« amb una bona assistencia de públic, ha interpretat una nadala que el públic ha aplaudit.

L’alcaldessa Montserrat Badia, ha agraït l’assistència del públic i ha desitjat un bon nadal a tothom; tot seguit acompanyada dels actors que han fet «Frozen», han IMG_3470començat un compte enrere de 10 segons i han encés l’arbre de nadal, que romandrà així fins passades festes, com la resta de la iluminació dels carrers del poble.

La festa ha acabat amb una actuació de Hip Hop kyotic, que ha obsequiat als assistents amb unes coreografies, i un tastet de xocolata del mestre xocolater Enric Rovira.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.