Un veí de Sant Vicenç de Castellet resulta ferit greu en una deflagració en un habitatge


Text : Policia Local Sant Vicenç de Castellet

Un veí de Sant Vicenç de Castellet ha resultat ferit greu aquesta tarda en un habitatge del carrer Armengol a conseqüència de la deflagració d’una bombona de càmping gas. Els fets han passat a les 5 de la tarda al 2n pis del número 35 del carrer Armengol. El veí, de 57 anys, ha patit cremades greus als braços i a les cames i ha estat traslladat a l’Hospital de la Vall d’Hebron.

La Policia Local de Sant Vicenç de Castellet ha desallotjat els deus veïns de l’immoble fins que han arribat els serveis d’extinció i emergències. Al lloc dels fets s’han desplaçat quatre camions de Bombers, tres vehicles del SEM, cinc efectius de la Policia Local de Sant Vicenç de Castellet i tres dotacions dels Mossos d’Esquadra. Els veïns desallotjats ja han pogut tornar a casa seva.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s