Zenobita edicions publica el llibre El Mas Puig del Vilar.Vuit segles d’història mirant a Montserrat, de Joan Valls i Pueyo


Text : Edicions Zenobita

  • El llibre recull els vuit segles d’història d’un dels masos més importants de la nostra comarca, acompanyat d’il·lustracions fotogràfiques que descriuen la seva evolució històrica.

Autor: Joan Valls i Pueyo
Pàgines: 190
Format: 15×21
ISBN: 978-84-92571-77-2
P.V.P: 16€

Zenobita edicions publica, per iniciativa de la família Puig, El Mas Puig del Vilar, de Joan Valls i Pueyo. Un llibreque recull els més de vuit segles d’història d’aquest mas, des de la primera nissaga familiar als actuals propietaris, la família Puig. L’obra inclou il·lustracions fotogràfiques en blanc i negre i unes quantes en color en les darreres pàgines.

El Mas Puig del Vilar ha viscut esdeveniments familiars, socials i polítics de tota mena al llarg dels anys. En aquesta narració el lector serà partícep dels canvis generacionals que ha viscut el mas. Com0001 ha estat l’evolució d’aquesta casa de pagès que va gaudir de la seva màxima activitat en l’època agrària i com se’n va sortir quan la mecanització del treball agrícola i la industrialització del país van fer perdre l’activitat de molts masos.

En l’actualitat el mas Puig del Vilar s’ha convertit en una casa de pagès de Turisme Rural que compta amb espais polivalents per celebrar-hi qualsevol esdeveniment. L’autor del llibre ens recorda que el mas compta amb un museu etnogràfic sobre la vida a pagès.
Aquest mas històric, situat a la població de Castellbell i el Vilar, rep molts visitants d’arreu del món que volen gaudir d’una estada al centre de Catalunya, en un lloc fantàstic, davant de la muntanya de Montserrat.

La presentació del llibre serà el proper divendres 18 de desembre a 2/4 de 8 del vespre al Centre Cultural Joan Masats de Castellbell i el Vilar

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.