La primera jornada de networking de Castellbell i el Vilar reuneix una dotzena d’empreses


Text i Foto : Aj Castellbell i el Vilar

 

  • Es promou l’intercanvi i el coneixement amb una primera experiència positiva que repetirà l’any vinent

 

Aquesta setmana Castellbell i el Vilar ha organitzat la primera jornada de networking del municipi que ha reunit una vintena d’empresaris d’una dotzena d’empreses del municipi i el seu entorn. La jornada, celebrada al Centre Cultural Joan Masats, ha comptat amb la participació de l’alcaldessa de Castellbell i el Vilar, Montse Badia, que va destacar la importància de les relacions entre els diferents agents implicats en la tasca de promoció econòmica del municipi. Per part de Secot, va particiíndexpar Llorenç Macías, que va apuntar les claus perquè les empreses augmentin els beneficis.

 

Sessions d’intercanvi

La jornada va comptar amb unes sessions breus d’intercanvi entre els professionals assistents en què van poder donar a conèixer la seva activitat i explorar noves oportunitats de negoci. Aquesta primera iniciativa ha estat organitzada des de l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar amb el suport del Banc de Sabadell, la gestoria Babià i la Diputació de Barcelona.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s