L´ex alcaldessa de Santpedor Laura Vilagrà serà la delegada del govern de Puigdemont a la Catalunya Central


L’exalcaldesa de Santpedor, Laura Vilagrà, serà la nova delegada del govern a la Catalunya Central, segons ha pogut ha publicat en la edicció d´avui

Acte Erc 1
Foto Arxiu Pere Sánchez

Manresainfo.cat, substituint l’exalcalde de Berga, Juli Gendrau, que ha estat al capdavant de la delegació des de març de 2013. El portaveu del govern de la Generalitat anunciarà en pocs dies el seu nomenament. Aquest nomenament torna la delegació a un càrrec del Bages després que abans de Gendrau, fos delegat Jordi Moltó, des de gener de 2011 fins a març de 2013.

Laura Vilagrà té 39 anys i és llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració per la UAB. La que serà nova delegada del govern, va ser alcaldessa de Santpedor per Esquerra Republicana de Catalunya durant 12 anys, des del 2003 fins a les passades eleccions de maig, quan va decidir no tornar-se a presentar. En la seva primera elecció, el 2003, es va convertir en l’alcalde més jove de Catalunya. Vilagrà també va ser diputada al Parlament entre 2006 i 2011 i regidora a l’oposició de Santpedor des de 1999 a 2003, període en que simultaniejar la seva activitat al consistori amb la de consellera comarcal del Bages.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.