Castellbell i el Vilar inaugurarà les obres de la carretera que travessa el municipi i de la plaça de Barcelona.


Text : Nota premsa Aj de Castellbell i el Vilar

Fotos arxiu : Pere Sánchez

 

  • Durant els darrers mesos s’han fet millores, en matèria de seguretat i mobilitat. 
  • L’acte serà dissabte amb la presència del diputat delegat d’Infraestructures Viàries i Mobilitat de la Diputació de Barcelona, Jordi Fàbrega.

 

20151128_100921
Foto : arxiu: Pere Sánchez

Castellbell i el Vilar inaugurarà aquest dissabte al migdia les diferents obres executades els darrers mesos a la carretera que travessa el municipi i a la plaça de Barcelona. Amb el suport de la Diputació de Barcelona, s’han executat millores a la carretera C1411 a la intersecció amb la carretera BP1121. Aquesta primera actuació ha reduït el canvi de resant de la carretera, ha reurbanitzat la intersecció entre les dues vies i s’ha habilitat una plataforma de formigó pels vianants per connectar la Bauma i el Borràs. La segona acció ha estat l’adequació d’una rotonda a l’alçada de la confluència amb l’avinguda Catalunya, que fa més segura i àgil la circulació dels vehicles.

 

Plaça de Barcelona

Jordi Fabrega Castellbell 2010
Jordi Fàbrega a Castellbell i el Vilar, inspecionant un incedi a la riereta el 2010 quant era Delegat del govern a la catalunya Central Foto arxiu Pere Sánchez

Les millores dels darrers mesos s’han completat a la plaça de Barcelona. En una actuació assumida des de l’Ajuntament s’ha refet el paviment i s’ha renovat l’enllumenat de tot l’entorn. A més, s’han habilitat noves pistes de petanca i estacions per fer activitat física a l’aire lliure que donen un nou aspecte a tota la plaça.

 

Inauguració al migdia

L’acte d’inauguració es farà dissabte a les 12 del migdia a la plaça de Barcelona i comptarà amb l’alcaldessa de Castellbell i el Vilar, Montserrat Badia, i el diputat delegat d’Infraestructures Viàries i Mobilitat de la Diputació de Barcelona, Jordi Fàbrega.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.