Detenen a manresa a un home per un cas de violència masclista


Text : Policia Local Manresa

Agents de la Policia Local de Manresa van detenir la matinada de divendres a dissabte un home de 37 anys, veí de la capital del Bages, a qui van imputar un presumpte delicte de maltractament en l’àmbit de la llar.

Els fets van passar a quarts de dues,  quan una patrulla que circulava per la Muralla del Carme va observar com una parella discutia  a la vorera, just al davant de  La Cerveseria  quan, sobtadament , l’home va comença a donar cop de punys a la seva parella, una veïna de Manresa de 37anys, motiu pel qual els agents, un cop van poder aturar les agressions,  van detenir i posteriorment  imputar l’individu.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s