Partit de futbol benèfic diumenge a Castellbell i el Vilar amb els veterans de l’Espanyol


  • Els exjugadors Jordi Lardín, Toni Velamazán, Àngel Morales s’enfrontaran als veterans de l’Atlètic Castellbell en una jornada solidària a favor dels infants amb epilèpsia

 

El camp de futbol municipal de Castellbell i el Vilar serà l’escenari aquest diumenge al migdia d’un partit de futbol benèfic que disputaran els veterans de l’Espanyol contra els veterans de l’Atlètic Castellbell. La jornada solidària ajudarà a recaptar fons per a Mar de somnis, una associació dedicada a nens i nenes amb epilèpsia. El públic que s’acosti al camp de futbol podrà veure en acció diferents exjugadors de Primera Divisió a partir de les 12 del migdia. Jordi Lardin, Toni Velamazán i Àngel Morales, entre d’altres, es vestiran de curt.

 

Jornada completa

Les activitats de caràcter solidari començaran a les 10 del matí amb un partit entre mares. També es preveu la participació dels castellers d’Olesa Les entrades, a un preu de 3 euros que es destinarà íntegrament a l’associació Mar de somnis, ja es poden adquirir als establiments Look13, El Refugi, Casual i Foto Estudi Camparola. Els nens i nenes de fins a 8 anys tindran l’entrada gratuïta. Aquesta iniciativa compta amb la col·laboració de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar i de diferents empreses i comerços del municipi.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.