Un ferit lleu en un accident a la c-58 al ventallol entre Castellbell i Vacarises


 Text i Fotos  : NP Bombers Gencat
Accident C.58-1La C-58 ha estat tallada uns cinquanta minuts entre els termes municipals de Castellbell i Vacarisses en els dos sentits de la marxa a causa d’un aparatós accident de trànsit. A les vuit s’ha reobert totalment el pas.

L’incident ha provocat algunes cues en direcció Manresa i també Terrassa-Barcelona, en un moment d’alta intensitat de vehicles un divendres. La topada, frontolateral, ha estat molt aparatosa, i els cotxes han quedat aixafats, però tot ha acabat amb només un ferit lleu. El Servei d’Emergències Mèdiques l’ha traslladat a l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa. L’home havia quedat atrapat mecànicament dins del cotxe i han estat activades tres dotacions dels Bombers de la Generalitat de Catalunya, dues ambulàncies i dos vehicles dels Mossos d’Esquadra.

L’accident ha passat entre els quilòmetres 37 i 38 (37,3) de l’Autovia de La Bauma, entre Vacarisses i Castellbell i el Vilar (urbanització El Ventaiol).

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s