Els Veterans del Castellbell Ath i l´Espanyol ajuden a “Mar de somnis”.


Castellbell-Espanyol 1Aquest diumenge 7 de febrer, al matí s´ha celebrat a Castellbell i el Vilar, al camp municipal de futbol, la jornada solidària per ajudar a la Associació dedicada a nens amb epilèpsia «Mar de somnis« .

La jornada ha començat amb un partit de futbol 7 entre mares que ha estat molt entrentingut durant els 40 minuts que ha durat el partit. Seguidament, hi ha hagut una breu excibició castellera que ha fet un pilar, per part dels castells d’Olesa.

I s’apropava el moment de la veritat: a les 12 en punt ha començat el partit estrella d’aquesta jornada entre els Veterans de Castellbell ATH i el RCE Espanyol. MoPilarments abans de l’inici del partit, hi ha hagut una breu trobada entre el Jugador Castellvilarenc Joan Martinez i l’espanyolista Jordi Lardin, que els uneix una gran amistat i és que al segon, a finals dels 80 del segle passat, va jugar amb l´equip dels Bastoners a les 24 hores del nostre poble, abans que fitxés per club barceloní a Primera Divisió.

Tot seguit, ha sortit els jugadors al centre del camp i els capitants d´ambdós equips han intercanviat els banderins, i la sacada d´honor per el nen protagonista de la festa i a continuació l’arbitre ha donat l’inici del partit.

A les files de l’equip perico, hi havia Toni Velamazan, Moron Àngel Morales, l’esmentat Jordi Lardin, entre altres coneguts que havien format part del club quan jugaven a primera divisió.

Cal destacar que els jugadors han jugat amb la pilota oficial de la final de la Champions League.

partit Solidari.gif

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.