La música i l’animació acompanyaran la festa de Carnestoltes a Castellbell i el Vilar


Text Np Ajuntament de Castellbell i el Vilar
 

  • Aquest dissabte el municipi participarà a la rua que comptarà amb l’animació de quatre grups de batuca

 

Castellbell i el Vilar ultima els preparatius de la festa de Carnestoltes que celebrarà aquest dissabte 13 de febrer. La música i l’animació acompanyaran una rua que sortirà des de l’Escola Jaume Balmes. Un cop llegit el pregó pel Rei Sirulo a les 5 de la tarda es donarà el tret de sortida al recorregut que resseguirà els carrers del nucli fins a acabar a la placeta del pavelló poliesportiu. En aquesta edició els grups de batuca seran Pi-kbé de Sant Vicenç de Castellet,  Sona Samba d’Esparraguera, Batraques, de Manresa i els Timbalers de l’associació de veïns de Can Serra de Vacarisses.

 

Concursos

Totes les persones que vulguin participar als premis per als grups, comparses i carrosses s’hauran d’inscriure abans d’iniciar la rua a l’avinguda del Pare Claret. El final de festa davant del pavelló comptarà amb l’animació de Zumba Party i hi haurà coca i xocolata per a tothom. El punt i final serà la cremada del Rei Carnestoltes amb la batucada final de tots els grups participants.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.