La música i l’animació acompanyaran la festa de Carnestoltes a Castellbell i el Vilar


Text Np Ajuntament de Castellbell i el Vilar
 

  • Aquest dissabte el municipi participarà a la rua que comptarà amb l’animació de quatre grups de batuca

 

Castellbell i el Vilar ultima els preparatius de la festa de Carnestoltes que celebrarà aquest dissabte 13 de febrer. La música i l’animació acompanyaran una rua que sortirà des de l’Escola Jaume Balmes. Un cop llegit el pregó pel Rei Sirulo a les 5 de la tarda es donarà el tret de sortida al recorregut que resseguirà els carrers del nucli fins a acabar a la placeta del pavelló poliesportiu. En aquesta edició els grups de batuca seran Pi-kbé de Sant Vicenç de Castellet,  Sona Samba d’Esparraguera, Batraques, de Manresa i els Timbalers de l’associació de veïns de Can Serra de Vacarisses.

 

Concursos

Totes les persones que vulguin participar als premis per als grups, comparses i carrosses s’hauran d’inscriure abans d’iniciar la rua a l’avinguda del Pare Claret. El final de festa davant del pavelló comptarà amb l’animació de Zumba Party i hi haurà coca i xocolata per a tothom. El punt i final serà la cremada del Rei Carnestoltes amb la batucada final de tots els grups participants.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s