Animada rua de carnestoltes a Castellbell i el Vilar


Text i fotos: Laura Novo

IMG_0395

Dissabte passat a la tarda, es va celebrar pels carrers del barri borràs, la tradicional rua de carnestoltes amb molta animació i molt bon ambient, gràcies als 4 grups de batuka que van acompanyar als disfressats.

A les 5, el rei Sirulo del Carnestoltes, va fer un pregó que va donar el tret de sortida a la rua d´enguany i que com IMG_0412en altres anys, van sortir de davant de l´escola Balmes fins al poliesportiu, passant per tot el carrer Joaquim Borràs fins a l’Ajuntament, on des d’allà es va fer baixar el rei carnestoltes que feia una setmana que presidia el balcó del consistori.

La marxa va continuar passant per la Plaça Barcelona, Carrer sant Rafael, Plaça Dr escorsell i avinguda de l’Esport, just davant del poliesportiu, hi va haver una mica d’animació amb Zumba party i tot seguit l’entrega de premis del concurs de disfresses d’enguany .

Per acabar la festa, es va fer la crema del rei carnestoltes (el de cartró es clar) , entre les disfresses, hi havia d’esmojis de whatsapp, de Imserso, de bruixes (que van guanyar el concurs d’enguany) de Pirelli, d’ampolles de cava, de l’exorcista, de figures de Lego, entre altres.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.