Detenen a dues persones a la C-16 al terme de Castellbell i el vilar per dur droga


Text i foto : NP Mossos

Agents de la Policia de la Generalitat – cos de Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) van detenir el passat 15 de febrer, un home i una dona, de 28 i 31 anys, de nacionalitat espanyola i veïns Santa coloma de Gramenet i 160217 NdP 010-RPC Salut Pública BAGESBarcelona, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

Els fets van succeir el passat 15 de febrer, pels volts de les dues del migdia, durant un control policial que s’havia muntat a la carretera C-16, dins el terme municipal de Castellbell i el Vilar .Els agents van aturar un vehicle, ocupat per dues persones, que poc abans d’arribar a la zona del control s’havia aturat sense cap motiu aparent.

Durant l’escorcoll, a la zona del portaequipatge, van localitzar una maleta que contenia 10 bosses plenes de marihuana. En total, hi havia 2,570 quilograms d’aquesta substància.Davant d’aquests fets els agents van detenir les dues persones com a presumptes autores d’un delicte contra la salut pública.Els detinguts van passar el dia 16 a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Manresa.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s