Detenen a dues persones a la C-16 al terme de Castellbell i el vilar per dur droga


Text i foto : NP Mossos

Agents de la Policia de la Generalitat – cos de Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) van detenir el passat 15 de febrer, un home i una dona, de 28 i 31 anys, de nacionalitat espanyola i veïns Santa coloma de Gramenet i 160217 NdP 010-RPC Salut Pública BAGESBarcelona, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

Els fets van succeir el passat 15 de febrer, pels volts de les dues del migdia, durant un control policial que s’havia muntat a la carretera C-16, dins el terme municipal de Castellbell i el Vilar .Els agents van aturar un vehicle, ocupat per dues persones, que poc abans d’arribar a la zona del control s’havia aturat sense cap motiu aparent.

Durant l’escorcoll, a la zona del portaequipatge, van localitzar una maleta que contenia 10 bosses plenes de marihuana. En total, hi havia 2,570 quilograms d’aquesta substància.Davant d’aquests fets els agents van detenir les dues persones com a presumptes autores d’un delicte contra la salut pública.Els detinguts van passar el dia 16 a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Manresa.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s