Castellbell i el Vilar proposa una sortida als escenaris de la Batalla de l’Ebre


TEXT I CARTEL : AJ de Castellbell i el Vilar

 

  • El primer diumenge de març l’Ajuntament organitza una visita guiada que anirà a càrrec de la historiadora Assumpta Montellà

 

image001L’Ajuntament de Castellbell i el Vilar organitza una sortida als escenaris de la Batalla de l’Ebre el primer diumenge de març. L’excursió comptarà amb la visita guiada de la historiadora Assumpta Montellà i recorrerà els punts clau dels fets bèl·lics ocorreguts durant la Guerra Civil. La visita farà aturades a Cobrera d’Ebre, al Museu de la Batalla de l’Ebre, continuarà a les Trinxeres de la Fatarella i acabarà al cementiri de les Camposines.

 

Inscripcions

Les inscripcions s’han de fer a l’Ajuntament, a través del telèfon 93 834 03 50 o bé per correu electrònic (casasbs@diba.cat). L’excursió té un preu de 25 euros i inclou l’autobús, el dinar i les entrades als museus.

 

Xerrada prèvia

En el marc d’aquesta sortida el proper dilluns 29 de febrer Assumpta Montellà pronunciarà la xerrada La Batalla de l’Ebre explicada pels soldats de la lleva del biberó. L’acte es farà a l’antiga Biblioteca del Borràs.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s