Castellbell i el Vilar proposa una sortida als escenaris de la Batalla de l’Ebre


TEXT I CARTEL : AJ de Castellbell i el Vilar

 

  • El primer diumenge de març l’Ajuntament organitza una visita guiada que anirà a càrrec de la historiadora Assumpta Montellà

 

image001L’Ajuntament de Castellbell i el Vilar organitza una sortida als escenaris de la Batalla de l’Ebre el primer diumenge de març. L’excursió comptarà amb la visita guiada de la historiadora Assumpta Montellà i recorrerà els punts clau dels fets bèl·lics ocorreguts durant la Guerra Civil. La visita farà aturades a Cobrera d’Ebre, al Museu de la Batalla de l’Ebre, continuarà a les Trinxeres de la Fatarella i acabarà al cementiri de les Camposines.

 

Inscripcions

Les inscripcions s’han de fer a l’Ajuntament, a través del telèfon 93 834 03 50 o bé per correu electrònic (casasbs@diba.cat). L’excursió té un preu de 25 euros i inclou l’autobús, el dinar i les entrades als museus.

 

Xerrada prèvia

En el marc d’aquesta sortida el proper dilluns 29 de febrer Assumpta Montellà pronunciarà la xerrada La Batalla de l’Ebre explicada pels soldats de la lleva del biberó. L’acte es farà a l’antiga Biblioteca del Borràs.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.