Monistrol fa entrega dels premis del concurs de fotogràdfies de Romeus 2016.


 

Dijous 10 de març, a Monistrol de Montserrat, es va fer entrega dels premis de la 1era edició del concurs de fotografia FotoRomeus.

En la quarta edició de la Festaconcurspremis2 de Romeus (Festa medieval que es celebra al poble a finals de gener) es va convocar la 1era edició del concurs Fotoromeus al qual s’hi van inscriure una 30ena de participants amb un total de 80 obres presentades.

El jurat format per en Ramon Cardús (fotògraf), Laia González (artista plàstica) i Maria Llop (fotògrafa), van remarcar que a més de valorar la qualitat de l’obra en tots els seus àmbits, també van tenir en compte l’exemplificació de l’essència de la festa.

El primer premi va ser per en Miquel Palomo Coronas amb “L’essència de Romeus”, el segon premi per en Jordi Linares Solé amb “empestat i rebutjat”, el tercer premi per Joan Carles Castaño amb “Els Berros de Monistrol” i el premi infantil per en Guillem Martínez amb “Lliçó de vida”brindem

Els premiats van ser obsequiats amb un diploma commemoratiu i un xec per valor econòmic, els adults, i un obsequi per l’infantil.

Les obres guanyadores i una selecció de les presentades seran exposades en la propera edició de Romeus 2017.

Des de l’ajuntament volem agraïr la participació i en especial a en Ramon Cardús per haver compartit la seva proposta i haver-la gestionat i portat a terme amb efectivitat i professionalitat i als membres del jurat per la seva aportació desinteressada.

Donem l’enhorabona als premiats i us emplacem a tots a participar en la propera edició de FotoRomeus 2017.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.