Un grup d’alumnes d’ESO de Castellbell i el Vilar participarà a Itàlia en un torneig de futbol internacional que promou la convivència.


TEXTi  FOTO EQUIP : NP AJ CIV

 

  • La regidoria d’Educació de l’Ajuntament i l’Institut SI Bages Sud promouen la participació al ‘Torneig de la Pau de Rovereto’ del 25 al 27 de març

foto_equip Torneig de la pau Rovereto 2016
Foto : AJ CIV

Castellbell i el Vilar tindrà presència al Torneig de la Pau de Rovereto, que se celebrarà a Itàlia el cap de setmana del 25 al 27 de març. La regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar i l’Institut SI Bages Sud promouen la participació d’un grup de 16 alumnes d’ESO en una competició de futbol internacional que promou la germanor i la convivència entre joves d’arreu. L’equip de futbol bagenc estarà format per veïns de Castellbell i el Vilar d’entre 15 i 16 anys, la majoria dels quals cursen l’ESO a l’institut del municipi.  

2.500 joves d’arreu

Torneig de la pau RoveretoEl torneig de futbol atraurà uns 2.500 joves vinguts d’arreu del món en aquest petit municipi situat al nord est d’Itàlia. L’equip Kstellbell Jove disputarà la lliga de classificació enquadrat al grup D i s’enfrontarà a dos equips italians (Bregnanese i Rovereto), un equip holandès (Heerenveen) i un equip bosni (Kljuc). Rovereto és coneguda com la Ciutat de la Pau pel seu paper en la primera Guerra Mundial, en un pas fronterer estratègic entre Itàlia i Àustria en què es van registrar diferents episodis bèl·lics. Aquest torneig se celebra des de fa 20 anys amb la ferma convicció de promoure la pau i el coneixement entre els joves d’arreu del món.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.