Castellbell i el Vilar celebra la tradicional cantada de Caramelles.


TEXT i FOTOS : LAURA NOVO

VÍDEO : PERE SÁNCHEZ

 

  • L’Agrupació de Bastoners, el Cor de Caramelles, el Cor Infantil «La Formiga» i els dansaires de «Resistents» han participat a la festa.

Caramelles 2016 1Aquest diumenge al matí, sha celebrat a Castellbell i el Vilar, la tradicional cantada de Caramelles pels carrers del poble que se celebra cada any pel diumenge de Pasqua.

Els diferents grups que hi ha participat: Agrupació de Bastoners, Cor de Caramelles de Castellbell i el Vilar, Cor infantil «La Formiga» i els dansaires de «Resistents» han ofert les seves cantades i ballades des de primeres hores del matí fins a ben entrat el migdia.

Actuació conjunta davant de lAjuntament.

Caramelles 2016 2A les 12 del migdia els primers en arribar han estat els Bastoners, shan esperat larribada de la resta de grups per iniciar les actuacions conjuntes, els Bastoners han fet les seves ballades acompanyats de «Xivarri graller», tot seguit el cor de caramelles de Castellbell i el Vilar amb les boniques cançons tradicionals i que té la costum de versionar un tema sobre el poble, enguay ha estat «La Transenyera» i «La cinglera del Resistent». , el cor infantil «La Formiga» amb una cançoó popularitzada per la Trinca, finalment els dansaires dels «Resistents» han recuperat al poble la dança de les cintes .Caramelles 2016 3

Dia de mones.

Tot i que la tradició de la mona toca demà dilluns, els forns de pa del poble, ja fa dies que venen les seves mones per tal que el padrí/na en regali al seu/va filliol/llola . Enguany, Rovira Xocolaters ha fet una mona per celebrar els 150 anys del conegut Restaurant 7 potes, de Barcelona, i també ha fet la seva mona per vendre a la seva clientel·la, la denguany ha estat inspirada als Glòbuls .

 

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s