Bombers del GRAE, rescaten un gos a un marge de prop del carrer Girona a Castellbell i el Vilar


Rescat Gos Març 2016

Text i Fotos :  Pere Sánchez

Aquest migdia als volts de les 12 del migdia, un veí de Castellbell i el Vilar, que anava amb el seu gos a buscar espàrrecs,per un marge situat a prop del carrer Girona (al Barri Borràs a Castellbell i el Vilar) ha avisat a la Guàrdia municipal del poble, que havia perdut de vista a l’animal.

L’Agent ha avisat als Bombers que s’han traslladat amb un vehicle, que un cop arribats al lloc del succés, han vist que era un indret de difícil accés, per això ha calgut la intervenció d’un helicòpter del GRAE.

Rescat Gos Març 2016 1Un membre d´aquest cos ha baixat per rescatar al gos, que en pocs minuts l’ha rescatat i l’han portat fins a uns terrenys de la Fabrica Nova on el bomber portava el gos, sa i estalvi, amb un sac de color blanc i de seguida l’ha retornat al seu propietari.

La presència de l’helicòpter dels bombers ha aixecat molta expectació entre el veïnat de la zona, la Guàrdia Municipal ha acordonat els accessos pel Carrer Tarragona i Girona i en uns minuts ha quedat restablerta la normalitat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.