Renfe posa en marxa una campanya de civisme als serveis de Rodalies de Catalunya


• L’operadora emetrà missatges a la megafonia de trens i estacions per reforçar la conscienciació del bon ús de les instal·lacions del servei.

• Aquesta campanya es reforçarà amb missatges a través del web de rodaliesdecatalunya.cat i del perfil de Twitter @rodalies

 ·Aquesta campanya vol reforçar la conscienciació dels clients dels serveis de rodalia i dels trens regionals de la necessitat col·lectiva de fer un bon ús de les instal·lacions ferroviàries per millorar la convivència durant el viatge, així com de conservar i respectar els espais públics del servei. 

Aquesta campanya, que és va iniciar el passat 1 d’abril, es desenvoluparà tant a l’interior dels trens, amb missatges de megafonia, cartells informatius i imatges a les pantalles dels combois, com a les estacions amb missatges de megafonia i cartells.

Rodalies
Foto: Rodalies

La temàtica dels missatges es basarà en reforçar les normes bàsiques del civisme a trens i estacions vinculats amb l’ús adequat dels seients del tren, la utilització d’auriculars per escoltar música, la prohibició de no fumar a l’interior dels trens i a estacions subterrànies i aconseguir entre tots a mantenir la neteja a les instal·lacions del servei de Rodalies de Catalunya.

Per reforçar aquesta campanya, s’emetran missatges específics a través del perfil de Twitter de @rodalies per recordar les normes bàsiques de civisme als serveis de Rodalies de Catalunya, amb l’objectiu d’aconseguir arribar també als més de 26.000 seguidors d’aquesta xarxa social.

Aquesta campanya neix amb l’objectiu de buscar la complicitat dels clients del servei de Rodalies de Catalunya per a les bones pràctiques i el civisme al tren i a totes les instal·lacions, amb un clima amable. La campanya de civisme comença amb una vocació de continuïtat i renovació, pel que està previst incorporar nous missatges i consells per aconseguir, entre tots, un ús responsable del servei de la xarxa de Rodalies de Catalunya.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.