El conseller de Sanitat Antoni Comín anuncia que al juny s’obrirà un servei de radioteràpia a l’Hospital Sant Joan de Déu de Manresa


TEXT I FOTO : NP GENCAT

 

Conseller Comín a AlthaiaEl conseller de Salut, Antoni Comín, ha visitat aquest dijous 7 d´abril, les instal·lacions de l’Hospital Sant Joan de Déu de Manresa de la Fundació Althaia. Durant la visita, el conseller ha anunciat que a partir del mes de juny entrarà en funcionament un servei de radioteràpia en aquest hospital, que beneficiarà tota la població de referència del centre. Actualment, més de 400 persones es desplacen fora de la capital del Bages per fer aquest tractament. L’entrada en funcionament d’aquest servei suposarà una inversió de 6 milions d’euros.
El conseller de Salut, Antoni Comín, ha subratllat que l’Hospital Sant Joan de Déu de Manresa és un centre de referència pel que fa a la qualitat. Després de la visita, el conseller ha anat a l’Ajuntament de Manresa, on ha participat a l’acte d’agraïment del projecte de desfibril·ladors Manresa Cardioprotegida.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s