Rescaten a Montserrat un escalador en estat greu.

Text: Laura Novo

FOTO : Arxiu Pere Sánchez

IMG_0116Efectius dels Bombers del GRAE i del GEM, amb suport d’un parell d’helicòpters, han hagut de rescatar a tres escaladors a la via yeti (situada a la cara sud de la momia) a la muntanya de Montserrat.

Els fets han passat cap a 3/4 de 6 de la tarda quan un dels tres escaladors, que obria la via, ha caigut i ha quedat penjat a mitja paret. Una companya seva que l’estava asegurant, ha patit cremades per fregament de les cordes a les mans. El tercer escalador no ha resultat ferit.

L’escalador ferit ha patit un fort traumatisme al cap, degut a la caiguda. El seu pronòstic és greu i ha estat rescatat pels efectius del GRAE, i ha estat traslladat amb helicòpter fins al parking del Cremallera (a Monistrol de Montserrat) on li han practicat cures pel metge del GEM (Grup d´emergències mèdiques dels Bombers). Un cop estabilitzat, un altre helicòpter l’ha traslladat fins al Parc Taulí de Sabadell.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada