Rescaten a Montserrat un escalador en estat greu.


Text: Laura Novo

FOTO : Arxiu Pere Sánchez

IMG_0116Efectius dels Bombers del GRAE i del GEM, amb suport d’un parell d’helicòpters, han hagut de rescatar a tres escaladors a la via yeti (situada a la cara sud de la momia) a la muntanya de Montserrat.

Els fets han passat cap a 3/4 de 6 de la tarda quan un dels tres escaladors, que obria la via, ha caigut i ha quedat penjat a mitja paret. Una companya seva que l’estava asegurant, ha patit cremades per fregament de les cordes a les mans. El tercer escalador no ha resultat ferit.

L’escalador ferit ha patit un fort traumatisme al cap, degut a la caiguda. El seu pronòstic és greu i ha estat rescatat pels efectius del GRAE, i ha estat traslladat amb helicòpter fins al parking del Cremallera (a Monistrol de Montserrat) on li han practicat cures pel metge del GEM (Grup d´emergències mèdiques dels Bombers). Un cop estabilitzat, un altre helicòpter l’ha traslladat fins al Parc Taulí de Sabadell.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.