Tancades les Inscripcions de la ” II Marxa del Peregrí “


  • Dimarts  a la tarda es va arribar al nombre màxim de participants que podia tenir la cursa aquest any. Així, seran 500 caminaires que prendran part, aquest diumenge, en aquesta prova popular que recorre l’últim tram del Camí Ignasià, entre Montserrat i Manresa.

Èxit en la convocatòria de la 2a edició de la Marxa del Pelegrí que cinc dies abans de la caminada tenca inscripcions perquè ja s’han omplert les 500 places que enguany estaven disponibles. Aquesta dada és molt significativa atès que s’havia ampliat al doble la participació respecte de l’any passat.

 

La Marxa del pelegrí, que tindrà lloc aquest diumenge 17 d’abril, és una caminada que recorre l’últim tram del Camí Ignasià (Montserrat – Manresa) Passa per Sant Cristòfol de Castellvell on hi haurà un dels avituallaments. És una prova popular, no competitiva, de 24 km i un desnivell positiu de 600 metres.

 

Aquesta segona edició compta amb el suport de l’Ajuntament de Manresa, conjuntament amb els de Monistrol de Montserrat, Marganell, Castellgalí i Castellbell i el Vilar, el Patronat de la Muntanya de Montserrat, el Monestir de Montserrat, i altres entitats i empreses del territori.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.