Monistrol de Montserrat inaugura les obres del «Pont Gòtic»


Text: Laura Novo/ Foto : AJ Monistrol de Montserrat 

Pont Gòtic MonistrolAquest dissabte 16 d´abril, al migdia, ha quedat inaugurat a Monistrol de Montserrat, en un acte molt festiu, les obres del «Pont Gòtic». La inauguració ha comptat amb la preseència del Diputat d’Infraestructures de la Diputació de Barcelona, Jordi Fàbrega, i l’alcalde monistrolenc, Joan Miguel, acompanyat dels membres del consistori.

L’acte ha començat a la parada del Bus, situat al costat del pont (a la C-55), on les autoritats, acompanyats de veïns de la vila monistrolenca han travessat de manera simbòlica el pont; seguidament el Diputat d’Infraestructures de la Diputació de Barcelona, Jordi Fàbrega, i l’alcalde monistrolenc, Joan Miguel, han fet els seus discursos inaugurals que un cop finalitzats hi ha hagut una petita mostra de cultura local amb les actuacions de:

  • L’Orfeó Monistrolenc
  • El grup teatral Els Emmanllevats
  • El grup de diables Els Tronats
  • L’Esbart Monistrol Dansaire

Un cop finalitzat aquest petit repertori cultural, sha procedit a tallar la simbòlica cinta que donava per inaugurada les obres del pont Gòtic.

El pont va obrir al trànsit la setmana passada després de mig any de restriccions al trànsit roda. Les actuacions desenvolupades en el marc del projecte han tingut un cost de 1,3 milions d’euros i han estat finançades per la Diputació de Barcelona. El projecte tenia l’objectiu principal de reparar l’estructura, originària del segle XV, i d’eixamplar el pont, habilitant una calçada i voreres més amples. Amb aquestes actuacions s’ha aconseguit una millora de la seguretat de la BP-1121, tant des del punt de vista general de la mobilitat com de l’accés al pont des d’aquesta via.

El punt i final a la inauguració ha estat un aperitiu que sha servit al passeig de la Canaleta on s’ha arribat amb la companyia del cercavila protagonitzat pels Gegants de Viserta.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.