El bon temps primaveral acompanya a la «Fira del Montserratí» a Sant Cristòfol de Castellbell

Text: Laura Novo/Fotos: Pere Sánchez

Marxa del Pelegrí 2016Aquest diumenge al matí, s’ha celebrat al nucli de Sant Cristòfol, situat a Castellbell i el Vilar, la «Fira del Montserratí» amb una vintena de parades de tot tipus des de productes relacionats amb Montserrat (embotits, Mató, Formatges, productes locals del municipi) .

A les 9 del matí ha començat la festa, on a les 10 han començat a arribar a l”avituallament els 500 participants de la Marxa del Pelegrí (últim tram del camí Ignasià Montserrat-Manresa) on els participants han pogut rebre un bon esmorzar d’entrepà de Botifarra.

Mentre passaven les hores, les parades han rebut els clients que s’han apropat per comprar productes i també prendre un bon refresc a la terrassa de la «Sala Sant Cristòfol» ja que el sol i les temperatures primaverals ho aconsellaven.Fira Montserrati Castellbell 2016

A la 1 del migdia hi ha hagut mostra de «folklore», amb les actuacions de l’Esbart Dansaire de Monistrol de Montserrat i el Grup de dansa de «Resistents» que han ofert un parell de balls cada grup, que han estat molt ben ballats i han obtingut la recompensa del públic: han aplaudit moltíssim a cada actuació .

Fira Montserrati Castellbell 2016 1

Amb aquest acte es donava per acabada la fira.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada