El bon temps primaveral acompanya a la «Fira del Montserratí» a Sant Cristòfol de Castellbell


Text: Laura Novo/Fotos: Pere Sánchez

Marxa del Pelegrí 2016Aquest diumenge al matí, s’ha celebrat al nucli de Sant Cristòfol, situat a Castellbell i el Vilar, la «Fira del Montserratí» amb una vintena de parades de tot tipus des de productes relacionats amb Montserrat (embotits, Mató, Formatges, productes locals del municipi) .

A les 9 del matí ha començat la festa, on a les 10 han començat a arribar a l”avituallament els 500 participants de la Marxa del Pelegrí (últim tram del camí Ignasià Montserrat-Manresa) on els participants han pogut rebre un bon esmorzar d’entrepà de Botifarra.

Mentre passaven les hores, les parades han rebut els clients que s’han apropat per comprar productes i també prendre un bon refresc a la terrassa de la «Sala Sant Cristòfol» ja que el sol i les temperatures primaverals ho aconsellaven.Fira Montserrati Castellbell 2016

A la 1 del migdia hi ha hagut mostra de «folklore», amb les actuacions de l’Esbart Dansaire de Monistrol de Montserrat i el Grup de dansa de «Resistents» que han ofert un parell de balls cada grup, que han estat molt ben ballats i han obtingut la recompensa del públic: han aplaudit moltíssim a cada actuació .

Fira Montserrati Castellbell 2016 1

Amb aquest acte es donava per acabada la fira.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.