Castellbell i el Vilar va celebrar el Sant Jordi amb un ambient primaveral.

  • Text i fotos : Pere Sánchez
  • Les places Valentí Puig i la Barcelona, han estat els indrets on s’han ubicat les parades de llibres i roses al poble.

Sant Jordi 1La tradicional fira de Sant Jordi enguany s’ha celebrat aquest dissabte 23 d’abril, a Castellbell i el Vilar, en un ambient primaveral, on hi va haver un total de 6 parades de llibres i roses, 3 a la plaça Valentí Puig i els altres 3 a la Plaça Barcelona.

A la primera de les Places, on fa uns anys ja s’havia fet aquesta tradicional festa i que darrerament, l´Ajuntament havia traslladat a la Av de Catalunya.

Aquest any, hi havia la dels Bastoners, la dels Alumnes de 6è de primaria del Jaume Balmes i els del SI Bages Sud. A la plaça Barcelona, les tres parades situades davant d’un supermercat, les tres parades una d’elles d’una botiga de gominales, un altre de productes de figures relacionats amb la diada i per últim la d’una floristeria. A més, a pocs metres, hi ha establiments de revistes on cada any hi posa la seva parada.Sant Jordi 2

El bon temps va acompanyar al llarg del matí, on poc a poc anaven venint gent per comprar la seva rosa o el seu llibre. Al migdia i sota un sol de justícia, i amb unes temperatures, res a veure amb les que teníem últimament, va fer que la gent pogués gaudir d’una bona jornada de Sant Jordi al nostre poble.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada