Els mossos d´esquadra organitzaran el 13 de maig la tradicional caminada solidària contra el cancer


Els Mossos d’Esquadra de la Regió Policial Central ja s’han tornat a organitzar per engegar la seva ja tradicional caminada solidària “Fem camí al teu costat”. Serà el 13 de maig, de Manresa fins al Monestir de Montserrat, amb l’objectiu de superar la quantitat recaptada l’any passat de 26.623 euros, i continuar contribuint a la lluita contra el càncer.

Aquest projecte va sorgir d’un grup de Mossos d’Esquadra que, amb voluntat d’aportar alguna cosa més que el seu servei diari, van engegar una iniciativa solidària per ajudar a investigar contra el càncer, ja que és una malaltia que afecta gran part de la població, amics i familiars. Això es va materialitzar en una caminada que s’ha anat repetint any rere any, sumant molts altres grups de persones i entitats.

Ara doncs, Fem camí al teu costat ja s’ha convertit en una iniciativa plural. En aquesta hi participa personal del món de la salut, empresaris, botiguers o gent anònima, alguns dels quals, afectats. No obstant això, la manera d’adquirir diners és una simple samarreta solidària. Aquesta s’ha intentat difondre als màxims llocs possibles, i els beneficis de la seva venda es destinaran íntegrament als serveis d’oncologia d’Althaia Manresa, del Consorci Hospitalari de Vic, el Consorci Sanitari de l’Anoia i a l’Hospital Comarcal Sant Bernabé. Per altra banda, també s’accepten donacions.

La caminada

La caminada solidària és gratuïta i començarà a les 9.00 del matí, al costat de la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Manresa. No obstant això, es recomana ser-hi mitja hora abans, per adquirir les targetes de sortida amb tota la informació i donar les indicacions.

Des que va començar aquesta iniciativa, ja s’han recaptat més de 75.000 euros i, any rere any, creix en implicacions i col·laboradors.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.