Castellbell i el Vilar serà la capital de l’excursionisme català amb la 33a Trobada Grup Cavall Bernat el 8 de maig


TEXT: NP AJ CIV

 

  • Desenes d’excursionistes participaran en una trobada que reconeix els alpinistes que han completat aquest cim emblemàtic de Montserrat.

 

 

Castellbell i el Vilar (2)El diumenge 8 de maig Castellbell i el Vilar serà la capital catalana de l’excursionisme amb la 33a Trobada Grup Cavall Bernat. Es preveu que desenes d’excursionistes es citin en una trobada que ret homenatge als alpinistes que han completat aquest cim emblemàtic de Montserrat. L’esdeveniment ha programat dues excursions (de 6 i 14 quilòmetres respectivament) que resseguiran diferents espais (turó del Marquès, Escala de Ferro, Meandre de Castellbell, coll de les Tallades, torrent del Puig, bosc Negre, Cal Pinsà, etc). Al matí es farà la tradicional cerimònia d’imposició de medalles als nous cavallistes que ingressin al Grup Cavall Bernat. Un acte que es repetirà a la tarda per a tota la gent que hagi participat a les caminades del matí.

 

Dinar al pavelló poliesportiu i cultura popular

La trobada inclou un dinar amb tots els participants al pavelló poliesportiu. Els preus seran de 8 a 12 euros i també hi haurà menú infantil (5 euros). A la tarda actuaran els Bastoners, els Gegants i Grallers de Castellbell i el Vilar,la Capella de Música Burés i la Coral infantil La Formiga. L’acte finalitzarà amb la foto de família de totes les persones que han col·laborat en l’organització de l’acte i el cant de la senyera.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.