Castellbell i el Vilar va acollir diumenge, la quarta prova del «Trial Social» del Bages.

Text i Foto d´arxiu : Pere Sánchez

Trial Socal 2016 2El passat diumenge 1 de maig al matí, va tenir lloc a Castellbell i el Vilar, la 4arta prova del Trial Social del Bages, que es va desenvolupar per els boscos del Genovés i dels Pibens .

La sortida es va fer des de la zona esportiva del nostre municipi, on va tenir lloc l’esmorzar, pàdoc, zona d’inscripcions i sortida del trial. Els participants van fer les proves per diferents zones; cada categoria estava senyalitzada per un color: groc, verd, blau i vermell.

És el segon any consecutiu que es fa aquesta prova, l’any passat es va celebrar al mes de juliol.

Resultats:

VermellsBlausBlaus 2VerdsVerds2Verds3Grocs

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada