Castellbell i el Vilar estrena una aplicació per gestionar els avisos a la via pública de manera àgil i eficient.


Text : NP AJ CIV

 

L’aplicació gratuïta ‘Línea Verde’ permet una comunicació directa amb l’Ajuntament en el moment d’avisar de les incidències.

IMG_0165L’Ajuntament de Castellbell i el Vilar posa a disposició de la ciutadania una aplicació per a telèfons mòbils que facilita la comunicació de les incidències a la via pública. L’aplicació Linea Verde és gratuïta i està disponible per als usuaris d’Android i IOS. L’eina permet comunicar una incidència, geolocalitzar-la, adjuntar-hi una imatge i escriure un comentari. La comunicació arriba directament al responsable tècnic municipal que dóna curs a la incidència i un cop resolta, es comunica al ciutadà.

Participació ciutadana

L’Ajuntament de Castellbell i el Vilar vol promoure l’ús d’aquesta aplicació per fomentar la participació ciutadana i el civisme. A través de l’aplicació també es poden consultar aspectes tècnics relacionats amb temes mediambientals que es responen en un màxim de 24 hores.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s