Manresa celebra aquest dijous el Dia Internacional de la Infermera


Text: NP ALTHAIA

  • “Les infermeres compromeses amb la salut de les persones” és el tema de l’acte d’enguany
  • La celebració està organitzada conjuntament per la Fundació Althaia, la Fundació Universitària del Bages, la Fundació Sociosanitària de Manresa, el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona i l’Institut Català de la Salut

 

La sala d’actes de la Fundació Althaia acollirà aquest dijous, 12 de maig, la celebració del Dia Internacional de la Infermera. Es tracta d’un acte organitzat conjuntament per la Fundació Universitària del Bages (FUB), la Fundació Sociosanitària de Manresa (FSSM), la delegació territorial del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB), l’Institut Català de la Salut (ICS, Gerència territorial Catalunya Central) i la Fundació Althaia, i que enguany té com a tema  “Les infermeres compromeses amb la salut de les persones”.

La inauguració anirà a càrrec de Valentí Junyent, alcalde de Manresa; Manel Jovells, director general d’Althaia, i Assumpta Prat, directora d’Infermeria d’Althaia. Seguidament, tindrà lloc la conferència “Les cures infermeres: entre professionalisme i ètica”, que pronunciarà Begoña Roman, doctora en Filosofia per la Universitat de Barcelona, professora a la Facultat de Filosofia de la Universitat de Barcelona, presidenta del Comitè d’Ètica de Serveis Socials de Catalunya i vocal del Comitè de Bioètica de Catalunya.

L’acte continuarà amb l’entrega del premi al reconeixement professional a un equip infermer. Finalment, es farà una projecció de les fotos dels diferents equips infermers

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s