“Angry Birds”La pel·licula s’estrena demà divendres en versió catalana


Peu Amic Media

Text: Direcció General de Política Lingüística / AMIC
El film Angry birds. La pel·lícula, basat en la popular app per a mòbils de Rovio Animation, s’estrena aquest divendres, 13 de maig, en versió doblada al català ( la podreu veure als Cinemes Bages Centre de Manresa ) amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.

El guió d’Angry birds. La pel·lícula és de John Vitti, guionista dels Simpsons i està dirigit per dos veterans de l’animació Clay Kaytis (Frozen El Regne del Gel, Ralph el Destructor, Bolt) i Fergal Reilly (Hotel Transilvània, Els Barrufets, Pluja de Mandonguilles).

En una illa remota hi viu una colònia d’ocells la majoria dels quals no volen. Entre ells n’hi ha tres que no acaben d’encaixar: el rondinaire Red, un ocell vermell amb les celles molt gruixudes; el Chuck, un ocell groc hiperactiu; i el Bomb, un ocell negre molt volàtil. Quan reben la visita d’un nombrós grup de porcs verds, en Red és el primer a veure que alguna cosa no va bé. I és que el rei porc i la seva cort tramen una estratègia pera aconseguir els ous dels ocells.

Aquesta és la segona pel·lícula distribuïda per Sony que es projecta el 2016 doblada en català, ja que a finals de gener es va estrenar la comèdia de terror Pànic. El passat 2015 Sony va estrenar el film Hotel Transsilvània 2 doblat en català.

Teniu tota la informació al Portal Cinema en català al Facebook Cinema en català o a @cat_cine.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.