Obert el període per a les inscripcions al Casal d’Estiu a Castellbell i el Vilar


Text: NP AJ CIV

 

  • Tenen temps fins el 3 de Juny

L’Ajuntament de Castellbell i el Vilar va  obrir a partir del 10 de maig el termini per a inscriure’s al Casal d’Estiu. Enguany la durada serà de cinc setmanes (del 27 de juny al 29 de juliol). Cal destacar que s’han mantingut els preus de la passada edició, així com també el servei de menjador i despertador. Pel què fa a les inscripcions es duran a terme a l’oficina d’atenció al ciutadà i per tal de facilitar els pagaCartell Casal d estiu 2016ments es podran fer directament amb tarja de crèdit a la mateixa oficina. El proper dimecres 25 de maig, es durà a terme una reunió informativa a la sala Nexe a les 17,30h. a l’escola Jaume Balmes on es donarà informació més detallada i es podran resoldre els dubtes que puguin tenir els assistents.

Novetats al Casal d’Estiu
Pel què fa al casal també hi haurà novetats. Aprofitant que aquest any és any olímpic, el fil conductor d’aquest estiu serà la promoció de l’esport com a hàbits saludable, i el foment dels valors com la cooperació, el treball en equip i el joc net. El casal inclourà activitats com el coneixement i la pràctica de nous esports, algunes de les quals es faran en anglès, els cursets de natació per als més petits, la sortida fora de Castellbell i el Vilar, la nit del Casal i també una festa amb inflables aquàtics a la piscina municipal per acomiadar el Casal. Aquest any l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar signarà un conveni amb el Consell esportiu del Bages per a la gestió del Casal d’estiu.

Informació de contacte
Per més informació de les activitats d’estiu podeu adreçar-vos per telèfon a l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar 93 834 03 50 o bé al mail

Agrairem que respecteu la data màxima d’inscripció (3 de juny ) per tal de facilitar la organització del casal.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.