Voluntaris del Centre Excursionista « Corriols» i l´associació esportiva « Guineus» netegen el pont romà de Castellbell i el Vilar .


Text i Fotos : Tina Barbero

Aquest diumenge 22 de maig al matí es va dur a terme a la riera de Rellinars al terme de Castellbell i el Vilar la primera jornada d’espais « de recuperació i patrimoni» que va anar a càrrec del Centre Excursionista « Corriols» i l´Associació esportiva « Guineus».Pont romà 1

Aquesta primera jornada, consistí en netejar el pont romà que hi ha a la desembocadura de la riera de Rellinars , just al meandre del riu Llobregat al barri del burés. Uns dies abans les dues entitats van quedar a aquest indret per tal de marcar les tasques a desenvolupar.

Així que arribat el dia clau,al mati es va quedar al burés on tot seguit es va anar fins al lloc on s´havia de netejar el pont , ocult entre la gran quantitat d’herba i de canyar que ha crescut , degut que fins ara mai s´havia fet cap manteniment .Pont romà 2

Durant les tasques de neteja, la majoria s´endungueren una sorpresa, doncs molts pensaven que el pont tenia una sola arcada , quant es que el pont ha quedat amb totes les seves arcades que encara es conserven ,tot i que hi ha llocs que està deteriorat i caldrà una restauració que econòmicament es molt costosa.

Ben aviat s´en farà una segona jornada en aquest indret , pels qui no vareu venir, esteu convidats .

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.